Skip to content

Rockband U2 in NL-versie te zien in Theater Warenar

16 februari 20142 minute read

Wassenaar – De succesvolle band U2NL toert weer door Nederland en doet ditmaal ook Wassenaar aan. Op vrijdag 21 februari de vier muzikanten te zien en te horen in theater Warenar op de Kerkstraat 75 in Wassenaar. Kaarten zijn te koop via www.warenar.nl maar ook ‘s avonds aan de zaal. Het optreden begint om 20.15 uur.

U2: The Show is de vierde theatershow van U2NL. Europa’s succesvolste U2-coverband staat al vijf jaar onafgebroken in het theater. In die vijf jaar hebben ze met In the name of U2, U2 in blinding lights en An evening with U2 – the eighties al vele tienduizenden bezoekers laten zien dat U2NL de theaters weet om te toveren tot echt rockarena’s .

Ook hier blijft U2NL het publiek verbazen met hun ongeëvenaarde energie, authentieke U2-geluid en het pure plezier waarmee de mannen muziek maken. De missie van de band is om het publiek een fantastische en onvergetelijke avond te bezorgen. Verwacht geen verkleedpartijen, maar wel 100% rock ‘n roll op de bühne!

In U2: The Show hoor je de grote hits en een selectie onbekendere juweeltjes, misschien wel ‘Even better than the real thing’.

Cast: Hans Reinders, Sander Brandsen, Chuck Sterk, Ger Joosten

www.u2nl.com

Kaartverkoop
U kunt U2NL zien op zaterdag 21 februari in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten kost € 17,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top