Skip to content

Sla uw slag op de rommelmarkt van Excelsior

17 februari 201445 second read

Wassenaar – Zaterdag 22 februari is er weer rommelmarkt van Excelsior! Deze rommelmarkt is al jaren een begrip in de regio. Na maanden van sorteren van de gebrachte en gehaalde spullen is er weer een ruim aanbod aan artikelen.

De rommelmarkt wordt gehouden in het gebouw van Excelsior en in het Dorpscentrum in de Schoolstraat te Wassenaar. Voor ieder wat wils en natuurlijk voor een schappelijke prijs. Slaagt u niet dan kunt u altijd nog overheerlijke oliebollen of erwtensoep kopen of een prachtige levensmiddelenmand winnen. Kortom genoeg te beleven om er een uurtje voor uit te trekken.

De baten van deze rommelmarkt worden besteed aan het in stand houden van de muziekvereniging. Dus het mes snijdt aan twee kanten: u een voordelige jas of stapel boeken en Excelsior kan weer een tijdje vooruit met onderhoud aan het gebouw of instrumenten.

U bent dan ook van harte welkom op zaterdag 22 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top