Skip to content

Welpen van Scouting van Woesik krijgen 5 commando’s

17 februari 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend hebben de Welpen van Scouting Van Woesik een geweldig weekend gehad met als thema ‘de 5 commando’s van Chil’ (de roofvogel uit het Junglebook). Chil is de boodschapper van de Jungle. Hij ziet alles wat er in de Jungle gebeurt. De Bevers kregen van Chil 5 commando’s die ze in groepjes moeten uitvoeren. Eén van de commando’s was het maken van een plattegrond van de jungle, met alles wat er te zien is in een echte Jungle. Ook moest elk groepje een brief in geheimtaal maken.

Nadat ze de hele dag druk waren geweest met het uitvoeren van de commando’s mochten ze ‘s avonds smores maken. Dit zijn marshmallows, warm gemaakt boven waxinelichtjes. Deze stoppen ze dan samen met een blokje chocolade tussen 2 koekjes, waardoor de chocolade smelt door de marshmallows.

Na een nachtje heerlijk slapen waren de kinderen weer vroeg op, om gezamenlijk voor het ontbijt de ochtendgymnastiek te doen. Hierna konden de kinderen hun laatste commando gaan uitvoeren en nog even heerlijk naar buiten.

Iedere zaterdag heeft Scouting van Woesik leuke opkomsten voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. In en om het scoutinggebouw worden vele leuke activiteiten georganiseerd voor de deelnemers. Regelmatig zijn er ook programma’s buiten de deur. In de natuur, op het water, bij de boerderij en op vele andere locaties. Bij Scouting van Woesik mag ieder kind zichzelf zijn! Zoekt uw kind zo’n omgeving, laat uw kind lid worden of kom eerst eens vrijblijvend kijken of meedoen met het programma op zaterdag.Voor informatie kunt u kijken op onze site www.vanwoesik.com en u kunt contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top