Skip to content

Word Vrijwilliger week 8 2014

18 februari 20142 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Je kunt bijv. je hand uitsteken naar mensen die dreigen te vereenzamen; je kunt landschap in stand helpen houden; schoolkinderen kennis laten maken met de natuur via een schooltuinproject; of in derde wereld landen vrijwilligerswerk doen tijdens een werkvakantie (individueel of in gezinsverband). Er is voor elk wat wils. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer inspiratie.

* Project Samen Optrekken (vacaturecode A 054): Voorkom isolement door af en toe contact te zoeken/houden met iemand die dreigt te vereenzamen. Bijpraten, koffie drinken, een activiteit ondernemen en iemand weer in contact brengen met de buitenwereld. Training/begeleiding voorzien.
* Beheersvrijwilliger Staatsbosbeheer (vacaturecode D 014): Help Hollands Duin (Duingebied Wassenaar-grens Noord-Holland) in stand te houden door op woensdag en/of zaterdag te helpen met snoeien, maaien, hooien, afrasteren, schilderen enz.
* Coördinator Schooltuin (vacaturecode D 019): Investeer eens per week een dagdeel in het begeleiden van schoolkinderen in de schooltuin. Zaaien en oogsten van eigen groenten.
* Vrijwillige werkvakanties buitenland (vacaturecode K 004): Verenig het nuttige met het aangename. Tijdens je vakantie (individueel of in gezinsverband) steek je de handen uit de mouwen bij sociale, culturele of natuur projecten in Latijns Amerika, Midden- en Zuid Amerika, Afrika of Azië.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr 09.30 – 12 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Aanbiedingen Vrijwilligers-/Mantelzorgpas

Nu korting op vertoon van je pas in de categorie HORECA bij: Brasserie de Badmeester, Bagel Alley, Corona Hotel Restaurant, Eleni Grieks Restaurant, Harput Turks Restaurant, Auberge De Kieviet Hotel Restaurant, De Knip Restaurant Voorschoten, Me Gusta!, Meyendel Pannenkoekenboerderij, Mocca Restaurant, Upstairs Restaurant Voorschoten, Brasserie ‘t Regthuys, Familierestaurant De Schulpwei, De Tender Restaurant en Partycentrum, Warung Indo en Hotel Restaurant Wassenaar. Zie www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor het totale overzicht.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top