Ga naar hoofdinhoud

Antiekmarkt en -taxaties in Voorschotens Centrum

19 februari 20142 minute read

Wassenaar – Wegens succes geprolongeerd! Rijen dik stonden er vorig jaar voor de Dorpskerk en lang niet al het meegebrachte antiek kon worden getaxeerd. Reden voor de Centrumondernemers om deze hit te herhalen. Op zaterdag 1 maart komt taxateur Irene Rozendaal naar Voorschoten. Tegelijkertijd is er de Kunst- en Antiekmarkt in de Schoolstraat.

En ook dit jaar voert Irene Rozendaal haar taxaties uit in de Dorpskerk tussen 12.00 en 16.00 uur. Een tussen Kunst en Kitsch maar dan in Voorschoten. Wie antiek wil laten taxeren moet zich wel aanmelden. Dat kan via de website van de centrumondernemers www.voorschoten.nu. Er kunnen maximaal drie voorwerpen worden getaxeerd.

Gecertificeerd
Irene Rozendaal is gecertificeerd Register Taxateur van kunst, antiek en inboedelgoederen . Zij houdt regelmatig taxaties. En wie is er niet benieuwd naar wat dat prachtige oude erfstuk nu eigenlijk echt waar is. Of dat mooie schilderij van de rommelmarkt? Irene Rozendaal taxeert schilderijen, beeldhouwkunst, meubels, klokken, tapijten, etnografica, keramiek, glas, goud, zilver, sieraden, kostbaarheden, design etc. Ze is eigenaresse van Rozendaal Taxatie- en Expertisebureau voor Kunst en Antiek en haar eigen specialiteit is zilveren sieraden en voorwerpen.

Antiekmarkt
Niets te taxeren maar wel geïnteresseerd? Geen probleem, iedere bezoeker is welkom. Loop gewoon even binnen bij de Dorpskerk, de koffie staat warm. En buiten is de Kunst- en Antiekmarkt in de Schoolstraat. Snuffelen door kunst en kitsch en misschien een koopje in de wacht slepen! Een mobiele Dixielandband brengt bezoekers in de juiste stemming.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top