Ga naar hoofdinhoud

Joly Cantare: vreugdevol zingen!

19 februari 201445 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag 16 februari scheen er vanwege het schitterende winterweer een vriendelijk zonnetje. Door de glas-in-loodramen kwam de zonneschijn met enthousiasme de Sint Jozefkerk in. Waardoor de koorleden enigszins moeizaam hun dirigente konden onderscheiden. Dat maakte voor het kwaliteit van de zang niets uit.

De Missa in Honorem Sancti Hugonis werd ingetogen en sfeervol ten gehore gebracht. Het lied: God so loved the World, was muzikaal indringend. Het Ave Verum van Edward Elgar klonk prachtig. Bij het lied aan het eind van de viering ”Leih aus Deines Himmels hὂhen” (componist: C. Gluck) kwam het koor JOLY CANTARE tot volle glorie! De koorleden lieten zich van hun beste kant zien èn horen! De pianobegeleiding van dirigente José La Haye was sprankelend en professioneel!

De eucharistieviering – met pastoor Michel Hagen als voorganger – werd er beduidend anders door dan gewoonlijk. Een compliment voor vrouwenkoor Joly Cantare!

Emmy van der Wilk.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top