Skip to content

IVN wandeling in Koninklijk Landgoed De Horsten op 9 maart

21 februari 201440 second read

Wassenaar – De lente is in aantocht in het Koninklijk Landgoed de Horsten op de grens van Wassenaar en Voorschoten. Planten, bloemen en vooral de vogels zijn te bewonderen tijdens de excursie met de IVN natuurgidsen.

Loop mee met de gids voor een late winter- of vroege voorjaarswandeling in dit unieke stukje natuur en neem je verrekijker mee voor de weidevogels. Met een beetje geluk zie je ook de ijsvogel onderweg. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen. Op zondag 9 maart om 10.30 uur verzamelen bij de hoofdingang aan de Papelaan in Wassenaar. Honden zijn in het gebied niet toegestaan.

IVN wandelingen duren 1 ½ tot 2 uur. Aanmelden is niet nodig. Behalve de entreeprijs voor het landgoed (1 euro) is deelname gratis. Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114/070 3681400 of Monique van den Broek tel. 070 3858676. Zie ook www.ivndenhaag.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top