Skip to content

Scouting van Woesik, Spelenderwijs en de poldercross

21 februari 20142 minute read

Wassenaar – Komt u zaterdag 1 maart uw kinderen inschrijven, neem ze dan mee, want ze kunnen van 10.00 tot 11.30 uur gratis meedoen met vele activiteiten op het terrein van Van Woesik. Het is de eerste van een reeks van activiteiten die de Stichting Spelenderwijs en Scouting Van Woesik organiseren. Na het hutten bouwen organiseert Van Woesik in juni het survivalweekend voor haar leden met vriendjes en vriendinnetjes. In juli is de poldercross en in augustus sluit Spelenderwijs het seizoen af met de organisatie van de sport en speldagen.

Zaterdag 1 maart, een dag om te onthouden. Het is namelijk de enige mogelijkheid om uw kinderen in te schrijven voor de sport- en speldagen. En als u dan toch in het gebouw van Van Woesik bent, schrijft u dan ook in voor de Wassenaarse poldercross. Samen met uw kind op avontuur, op vrijdagavond 4 juli, 1500 meter door de poldersloten en door de weilanden van boerderij den Hollander.

Het zal zaterdag 1 maart dus druk en gezellig zijn bij Van Woesik. Georganiseerd door de leiding van Van Woesik is er veel te doen voor de kinderen. Behalve het hutten bouwen, gaan we ook pionieren. Dat is met houten balken en touwen een klimrek bouwen en dat is een leuke uitdaging! Je kunt je laten schminken, je kan knutselen en er is een estafetteparcours uitgezet. En natuurlijk brandt er een vuur waar je marshmallows kunt warmen en opeten! Wil je meedoen, trek dan je laarzen aan, want het veld is nog erg nat. Neem voor het hutten bouwen een hamer mee.

Dus drie vliegen in één klap. Je schrijft in voor drie fantastische sport en speldagen, je schrijft in voor de poldercross en je maakt kennis met Scouting van Woesik. En vind je het leuk bij Van Woesik, schrijf je dan in om een zaterdag mee te doen met het programma van de Bevers, Welpen, Junioren of Zeeverkenners. Word je lid, dan mag je met een vriendje of vriendinnetje meedoen aan het survivalweekend in juni. Wil je meer weten over Van Woesik neem dan contact op met Leo Bellekom, telefoon 070-5179302 of leo.bellekom@ziggo.nl.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top