Skip to content

Hartstichting heeft u nodig

22 februari 20142 minute read

Wassenaar – Van 06 t/m 12 april 2014 is de collecteweek van de Hartstichting. Die week vraagt de Hartstichting financiële steun voor het bestrijden van hart- en vaatziekten. Dat is hard nodig want nog steeds overlijden elke dag 107 mensen aan hart- en vaatziekten en komen dagelijks 1.000 mensen met hart- en vaatziekten in het ziekenhuis terecht. Om de collecteweek tot een succes te maken, is de Wassenaarse afdeling van de Hartstichting op zoek naar collectanten en mensen die willen meehelpen met de organisatie van de collecte. Doet u ook mee? Zo dragen wij samen actief bij aan een hartgezonde samenleving.

De Hartstichting heeft de afgelopen 50 jaar geweldige resultaten behaald en er voor gezorgd dat steeds meer mensen het kunnen navertellen. Maar de strijd is nog lang niet gestreden. Er zijn nu 1 miljoen hart- en vaatpatiënten in ons land. Met enkele uren collecteren of iets meer uren als mede organisator, helpt u de Hartstichting. Want het mag niet stoppen: het gezonde leven niet, het werk van de Hartstichting niet en het hart niet. Met uw hulp kunnen we hart- en vaatziekten bestrijden en voorkomen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de plaatselijke contactpersonen: Ada van Beesten, telefoon 070-5112825. E-mail: a.beesten@planet.nl of Tini van der Heiden, telefoon 070-5116107 of E-mail: t.heiden@kpnmail.nl.

Tags

CollecteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top