Skip to content

CDA huldigt vrijwilligers Van Woesik

24 februari 201452 second read

Wassenaar – Het CDA-Wassenaar vindt de inzet van vrijwilligers van groot belang voor ons dorp. Vrijwilligers laten zien dat de markt en de overheid het niet alleen voor het zeggen hebben. Daarom zet het CDA rondom Valentijnsdag altijd een vrijwilliger in het zonnetje. Dit jaar is niet één maar een groep vrijwilligers uitgekozen. Het zijn de vrijwilligers rond de Scoutinggroep Van Woesik aan de Van Duivenvoordelaan.

Na jaren een zieltogend bestaan te hebben geleid heeft deze groep van onder leiding van Leo van Bellekom de Scouting nieuw leven in geblazen. De scouting bruist weer. Het resultaat is een toestroom van kinderen die lid willen worden van de Bevers, de Welpen, de Junioren of de Zeeverkenners. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het opknappen van de loods waarin de activiteiten plaats vinden. Een grote groep vrijwilligers is elke maandagavond aan het werk.

Om hun inzet te eren en te belonen verraste een delegatie van het CDA ze op een taart. Dank mensen voor jullie werk! Het CDA weet dat we alleen Samen Succesvol kunnen zijn.

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top