Skip to content

ANBO Wassenaar activiteitenmiddag op 10 maart 2014

26 februari 201440 second read

Wassenaar – In vele landen om ons heen vinden dit jaar plechtigheden plaats ter nagedachtenis van het feit dat het 70 jaar geleden is dat de geallieerden Europa binnen vielen om de Duitse overheersing te beëindigen. Zoals overal in Nederland vonden er vreselijke dingen plaats. Helaas ook in onze woonplaats.

De ANBO afdeling Wassenaar heeft de heer Deka Wielenga bereid gevonden zijn verhaal te komen vertellen naar aanleiding van zijn boek “Een Wassenaarse jongen in oorlogstijd”. Bij het verhaal worden ook dia’s getoond. Vele van ons zullen de oorlog bewust en onbewust hebben meegemaakt. 70 Jaar na dato staan we opnieuw stil bij dit feit.

De ANBO middag wordt afgesloten met de gebruikelijke spelactiviteiten. De middag wordt zoals gebruikelijk gehouden in de zaal van het buurtcentrum Oostdorp. Aanvang 13.30 uur. Zaal is open vanaf 13.00 uur. Graag tot dan!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top