Skip to content

De herleving van de smalfilm

26 februari 201450 second read

Wassenaar – Door het gebruik van nieuwe technieken is het eenvoudiger geworden om oude smalfilms te digitaliseren. Een tweede voordeel is dat het resultaat heel goed genoemd mag worden. Men kan de film op een DVD of harddisk laten zetten en zelfs voor HD versie kiezen.

Toch is er nog een uitdaging. Na het omzetten van de film zijn er nog steeds geen titels, gesproken woord of muziek. Tevens is de volgorde van de films en de lengte van de scenes misschien niet helemaal wat u daar van verwachtte. Dat betekend u zult moeten gaan monteren. Gelukkig is er hulp beschikbaar en wel de Video Club Wassenaar. Zij komen om de veertien dagen, op donderdag avond, in het Van Polanen Centrum om 20.00 uur bij elkaar om te praten en te kijken naar video montages.

Donderdag 6 maart is uw eerste kans om over uw montage uitdaging te praten. Laat even weten dat u komt, zorgen wij dat de koffie klaar staat. Voor meer informatie of opgave; awhoedemaker@zonnet.nl (070 511 1749)

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top