Skip to content

VVD campagne aftrap met Halbe Zijlstra

26 februari 20142 minute read

Wassenaar – Op 19 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Wij starten onze campagne officieel op zaterdag 1 maart samen met Halbe Zijlstra, VVD fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Van 12:45-14:15 uur is hij aanwezig bij de VVD stand in de Langstraat en kunt u al uw vragen aan hem stellen. Verder rijdt de oranje VVD eend door de verschillende buurten.

De afgelopen jaren is het onrustig geweest in de Wassenaarse gemeentepolitiek en wij kunnen ons voorstellen dat u uw vertrouwen in de politiek bent kwijtgeraakt. De VVD wil graag dat vertrouwen weer terugwinnen. Wij hebben een kandidatenlijst met nieuwe mensen onder het motto; “nieuwe gezichten, vertrouwde partij”. Deze liberalen willen ons dorp graag zakelijk besturen, samenwerken op inhoud en geen gedoe over personen. Met veel kennis en ervaring staan deze 16 VVD kandidaten, van winkelier tot internetondernemer en van militair tot bankier, voor u klaar.

De VVD streeft naar een kleinere overheid met meer dienstverlening aan inwoners en bedrijven. Wij willen minder politiek en een zakelijk bestuur. De komende jaren worden veel taken op het gebied van zorg, jeugd en werk overgeheveld naar de gemeenten. Dat betekent dat een daadkrachtig en zelfstandig bestuur van Wassenaar juist nu heel belangrijk is. Wij willen er graag voor zorgen dat Wassenaar klaar is voor de toekomst.

De VVD staat voor een schoon, groen en veilig dorp met een degelijk financieel beleid, lage lasten en een fatsoenlijk en zakelijk bestuur. De komende weken gaan wij graag met u in gesprek, in het dorp, op Facebook of Twitter om te vertellen waarom de VVD uw stem verdient op 19 maart.

www.vvdwassenaar.nl

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top