Skip to content

Politiek café met staatssecretaris Sander Dekker op 3 maart!

27 februari 201446 second read

Wassenaar – Goed onderwijs stelt jongeren in staat om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te ontplooien . Bovendien zijn onderwijs en innovatie de motor van onze economie! Maandag 3 maart aanstaande staat in het teken van het Wassenaarse onderwijs. ’s Middags laat VVD-lijsttrekker Anouk van Eekelen de staatssecretaris van onderwijs, Sander Dekker, verschillende scholen van ons dorp zien.

Aansluitend organiseert VVD Wassenaar een politiek café. De avond start met een korte inleiding van Sander Dekker. Daarna is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar en Sander in discussie te gaan, over onderwijs natuurlijk, maar ook over thema’s zoals economie en werk. Ook zullen alle VVD kandidaten aanwezig zijn. Met drie vertrouwde en 13 nieuwe gezichten heeft onze partij een lijst waarmee we vol vertrouwen de verkiezingen tegemoet zien! Komt u kennis maken?

Het politiek café start om 19.30 in Restaurant De Schulpwei, Katwijkseweg 7. De zaal is geopend vanaf 19.00. U bent van harte welkom!

Tags

PolitiekcaféVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top