Skip to content

Carmuh door De Regahs in Theater Warenar

28 februari 20142 minute read

Wassenaar – Het Haagse muzikale trio De Regahs is op zaterdag 15 maart te zien in theater Warenar te Wassenaar. Op het programma staat een flamencoversie van de muziek en het verhaal van deze beroemde opera. Kaarten zijn te koop via www.warenar.nl maar ook ’s avonds aan de zaal op de Kerkstraat 75 in Wassenaar. Het optreden begint om 20.15 uur.

Carmuh is de titel van de tweede theatervoorstelling van de Haagse ‘flamingo’ groep De Regahs. Het is een vervolg op hun succesvolle programma The Hague Olé!.

De groep De Regahs bestaat uit drie professionele flamencomuzikanten, waaronder gitarist Johan Frauenfelder. Het trio brengt met respect voor de traditie, de serieuze maar toch vooral de vrolijke kant van de flamenco over het voetlicht. Dit door speelse verwijzingen naar pop- en klassieke muziek en het gebruik van teksten die doorspekt zijn met de hen zo eigen Haagse humor.

De Regahs brengen een liedjesprogramma met een duidelijke verhaallijn. Carmuh vertelt het verhaal van Juan, de zoon van de Spaanse gastarbeider Paco en het Haagse meisje Loes. Juan groeit op in Den Haag maar gaat later de wijde wereld in, op zoek naar de ware liefde. Op zoek naar zijn Carmen. Hij komt in allerlei landen waaronder natuurlijk ook Spanje, het land waar zijn vader vandaan kwam. Of en waar hij zijn ware liefde vindt?

Wie het zal zeggen? De Règâhs natuurlijk!

www.deregahs.nl

Kaartverkoop
U kunt De Règâhs zien en beluisteren op zaterdag 15 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten kost € 18,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top