Skip to content

D66 Campagnebus in Wassenaar op dinsdag 4 maart

28 februari 201439 second read

Wassenaar – Aanstaande dinsdag 4 maart komt de D66 Campagnebus naar Wassenaar. Aan boord de Tweede Kamerleden Vera Bergkamp en Sjoerd Sjoerdsma. De bus rijdt om 10.00 uur via de Lange Kerkdam naar het seniorencomplex de Plataan aan de Ernst Casimirstraat en vandaar naar de Markt aan het Berkheiterrein. Wethouder van D66 Fatma Koser Kaya en lijsttrekker D66 Eva van Rijen zullen het bezoek begeleiden.

Vera Bergkamp zal werkbezoeken brengen aan complexen voor zelfstandige bewoning door senioren De Plataan en de Luciehof. In gesprekken met staf en bewoners zal zij zich op hoogte stellen. Sjoerd Sjoerdsma brengt een werkbezoek aan het Rijnlands Lyceum en zal met leerlingen spreken over het onderwerp lokale verkiezingen in een steeds kleiner wordende wereld vanwege de Kieswet en de mogelijkheid voor buitenlanders hun stem uit mogen brengen.

Tags

D66Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top