Skip to content

E-books – presentatie & vrageninloop in bibliotheek

28 februari 20142 minute read

Wassenaar – Sinds 21 januari 2014 kunnen bibliotheekleden op grote schaal e-books lenen via www.bibliotheek.nl. Er zijn zo’n 5.000 e-books beschikbaar. Dat is ongeveer een kwart van het beschikbare e-book aanbod in Nederland.

Het lenen van e-books is een extra service voor leden van de bibliotheek. E-books zijn zonder extra kosten te leen voor vrijwel alle bekende apparaten. Maar waar te beginnen? Wat is er allemaal nodig om een e-book te kunnen lezen op het apparaat naar uw keuze?

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar biedt u een toer aan door deze dienst. Misschien hebt u al pogingen ondernomen op de site van bibliotheek.nl, maar bent u wat hobbels op de weg tegengekomen. Bijvoorbeeld bij het maken van uw account, het gebruik van de bibliotheek app zelf of bij het downloaden van de e-books. Tijdens onze presentatie wordt u stap voor stap door het hele proces geleid. Daarnaast is er aandacht voor de verschillende manieren waarop u de e-books kunt lezen. Na de presentatie is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Wij zullen proberen u zo goed mogelijk te helpen!

Het e-book team bezoekt als eerste Bibliotheek Voorschoten. U kunt terecht in de leeszaal om 13:00 uur voor de presentatie, tot 14:30 gevolgd door een vrageninloop. Vervolgens verplaatst het team zich naar Bibliotheek Wassenaar, daar kunt u terecht van 16:00 uur tot 17:30 voor hetzelfde programma. De presentatie en vragenrondes zijn geheel kosteloos. U kunt uw eigen mobiele apparaat meenemen.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top