Ga naar hoofdinhoud

Politie zoekt getuigen zware mishandeling tijdens DLW/D!EP feest

28 februari 201450 second read

Wassenaar – Politie Wassenaar zoekt getuigen van zware mishandeling op het jeugdfeest DLW/DIEP. Zaterdagavond 22 februari vond in de Future van het SJW jongerencentrum aan de dr. Mansveltkade een feest plaats.

Tijdens en na het feest deden zich ongeregeldheden voor in en om het gebouw aan de Dr Mansveltkade. Bij deze ongeregeldheden zijn verschillende bezoekers van het feest met elkaar op de vuist gegaan. Hierbij raakte een 25 jarige man uit Katwijk gewond toen hij flink werd mishandeld. Het slachtoffer moest zich voor zijn verwondingen onder behandeling laten stellen in een ziekenhuis in de omgeving van Wassenaar.

De recherche van de politie Wassenaar doet onderzoek naar de zware mishandeling en vraagt getuigen zich te melden bij de politie in Wassenaar.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest, of heeft u informatie over de dader(s) van de zware mishandeling? Belt u dan met de recherche politie Wassenaar op telefoonnummer 0900-8844. Indien u liever anoniem wenst te blijven, belt u dan met meld misdaad anoniem op telefoonnummer 0800-7000

Tags

GetuigenPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top