Ga naar hoofdinhoud

SWZ opent haar deuren tijdens Lentefestival!

28 februari 201452 second read

Wassenaar – Op 15 maart aan het eind van de week van zorg en welzijn en aan het begin van de lente, opent SWZ haar deuren om iedereen te laten zien wat we in huis hebben.

Zo kunt u de hele dag meedoen aan workshops van de activiteitenbegeleiding, Yoga, koersbal, chocolade maken, vilten, kaarten maken en andere creatieve workshops staan op het programma,. Maar u kunt ook kennismaken met bewegen op muziek, zingen, braintrainer voor ouderen, themagerichte activiteiten en activiteiten voor mensen met dementie.

Er valt nog veel meer te beleven zoals, het rad van avontuur en de caviarace verzorgd door de zorg-en kinderboerderij Wassenaar. Informatie stands over innovatie in de zorg, het gebruik van I pads en medido, rolstoeldriedaagse, bootvakantie, (vrijwilligers) werk binnen SWZ. De hele dag kunt u tegen een aantrekkelijke prijs genieten van allerlei lekkere dingen. Van poffertjes tot speciaal ‘open dag menu’ en diverse snacks tegen aantrekkelijke prijzen.

Dus kom een kijkje nemen en doe mee. Verbaast u wat SWZ allemaal te bieden heeft !!!

Zaterdag 15 maart 2014 10.00 – 15.30 uur. SWZ Willibrord, Poortlaan 20, Wassenaar

Tags

Wassenaar
Back To Top