Skip to content

Werkbezoek aan Blauw Zwart

28 februari 201454 second read

Wassenaar – Een delegatie van het CDA, onder leiding van lijsttrekker Dienke Dekker, bezocht dinsdagavond het bestuur van Blauw-Zwart. In de spik en span gerenoveerde bestuurskamer van de voetbal vereniging kwam het tot een geanimeerd gesprek. Met verve vertelde de voorzitter en de bestuursleden over de plannen en activiteiten van de vereniging.

Steeds meer organisaties maken gebruik van de faciliteiten die Blauw-Zwart biedt. Zowel de velden als de kantine zijn in trek. Verschillende beleidsterreinen komen samen bij Blauw-Zwart kinderopvang, jeugdbeleid, gezondheidszorg, sociale contacten en maatschappelijke deelname aan de samenleving om maar een paar te noemen. Dit laat zien dat het sportbeleid en een sportclub centraal onderdeel van de dorpsleven zijn geworden.

Het is ook duidelijk dat daarvoor goede faciliteiten nodig zijn. De gebouwen zijn uitstekend in orde maar de voetbalvelden worden door veelvuldig gebruik te zwaar belast. Een kunstgras veld is geen overbodige luxe. In de winter wordt nu in de modder getraind. Het CDA Wassenaar steunt deze wens. In het verkiezingsprogramma van het CDA staat dat er een multifunctioneel kunstgrasveld moet komen bestemd voor jeugdvoetbal, kinderopvang en buitenschoolse opvang.

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top