Skip to content

Geslaagde rommelmarkt Excelsior

2 maart 201449 second read

Wassenaar – Zaterdag 22 februari was de jaarlijkse rommelmarkt van Excelsior Wassenaar in het gebouw van Excelsior in de Schoolstraat en Het Dorpscentrum er recht tegenover. Het is elk jaar een grote verrassing wat er te vinden is. Ondanks dat de deuren om 10:00 uur openen, waren er om 08:30 al mensen voor de ingang te vinden.

Dit jaar was de indeling sinds lange tijd gewijzigd, wat voor verwarring zorgde bij de koopjesjagers, maar wel de drukte in de verschillende ruimten beter verdeelde. Voor degene die geen spullen naar hun gading konden vinden was er koffie, oliebollen (gesponsord door Niek Kaptein) en erwtensoep (gesponsord door Groeneveld).

In de maanden voorafgaand aan de rommelmarkt hebben veel inwoners van Wassenaar spullen geschonken, die door vrijwilligers van Excelsior opgehaald en gesorteerd werden. Excelsior wil alle inwoners van Wassenaar die spullen geschonken of gekocht hebben van harte bedanken! De opbrengst komt net als alle jaren geheel ten bate van het in stand houden van de muziekvereniging en het monumentale pand aan de Schoolstraat.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top