Skip to content

Spetterend carnaval op de Jozefschool

2 maart 201449 second read

Wassenaar – Woensdag 26 februari was het zover; het feest van carnaval kon beginnen. De kinderen waren er al dagen vol van en wilden er allemaal fantastisch uit zien. Vele prinsessen, boeven, agenten, ridders, piraten, voetballers en andere helden waren te zien. En ook de leerkrachten waren soms onherkenbaar voor de kinderen.

De ochtend begon met een spectaculaire maandviering; iedere groep had een geweldige act en er werd veel geklapt, gedanst en meegezongen.

Hierna ging het feest verder in de eigen klas, met spelletjes, kleurplaten, stopdans, een quiz of een stoelendans. Natuurlijk iets lekkers erbij en een bekertje limonade. Vandaag een keer geen les van de juf of meester.

Aan het einde van de ochtend (wat ging de tijd toch snel) was er eerst een modeshow in de aula, waarna een polonaise volgde buiten op de speelplaats. En ontzettend veel ouders, opa’s en oma’s die kwamen kijken en foto’s namen en filmpjes maakten. Kortom een geweldige en gezellige ochtend met veel plezier en heel veel lachen!!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top