Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart komt net wat geluk te kort en verliest met 2-3

3 maart 20142 minute read

Wassenaar – Ook in het voetbal geldt: geluk dwing je soms af. En als je als Blauw-Zwart een halve wedstrijd niet veel in te brengen hebt tegen een jong en redelijk verzorgd voetballend elftal van Hazerswoudse Boys, dan tart je het geluk enigszins Daarom ook eindigde de competitiewedstrijd op de Schulpwei met een 2-3 nederlaag voor de Blauwen.

Ondanks een behoorlijk aantal kansen in de tweede helft hadden de Blauwen het geluk niet aan hun zijde, zeker niet in de tumultueuze slotfase van de wedstrijd toen het doel van Hazerswoude een schiettent leek. En bij een 0-3 voorsprong had de jonge Hazerswoudse ploeg gas moeten terugnemen en staken ze Blauw-Zwart nadrukkelijk de helpende hand toe. Eerst veroorzaakten ze in de 82e minuut een strafschop, die bekwaam door Ferdi de la Rie werd benut (1-3) en vervolgens kreeg de Wassenaarse ploeg van hoofdsponsor UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen ook nog eens een eigen doelpunt van Hazerswoude cadeau (2-3).

Blauw-Zwart rook de kans op toch nog net een gelijkspel, maar had zoals gezegd geen geluk met de afwerking, tot zelfs in de laatste minuut aan toe toen Ferdi de la Rie uiteindelijk de bal net over knalde. Komende zaterdag is de uitwedstrijd tegen Warmunda in, de naam zegt het al, Warmond.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Back To Top