Ga naar hoofdinhoud

Enthousiaste kinderen bij Scouting van Woesik

3 maart 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang op het terrein van Scouting van Woesik. Veel ouders waren gekomen om hun kinderen in te schrijven voor de Wassenaarse Sport en Speldagen. Alle kinderen, die met hun ouders waren meegekomen, konden gezellig meedoen met het programma van Scouting van Woesik.

Bij de entree van het terrein was een vuur waar de kinderen marshmallows konden warmen en opeten. Op het grasveld konden hutten worden gebouwd en was een estafetteparcours uitgezet. Onder begeleiding van de enthousiaste leiding van Van Woesik konden kinderen knutselen en geschminkt worden. En het meest spannende onderdeel was het klimmen in de 5 meter hoge toren. Natuurlijk werden de kinderen goed gezekerd, want veiligheid staat voorop bij Van Woesik.

Wethouder Fatma Koser Kaya en gemeenteambtenaren Anneke Roth en Edward Dekker waren er ook. Zij waren benieuwd wat de Stichting Spelenderwijs en de drie Scoutingverenigingen in Wassenaar allemaal organiseren voor de Wassenaarse kinderen. Zij waren allen zeer verrast over de samenwerking tussen deze Wassenaarse organisaties op het gebied van vrijwillig jeugdwerk.

Zijn u en uw kind nu ook zo enthousiast over scouting? Kom aanstaande zaterdag dan gezellig een keer meedoen bij Scouting Van Woesik. De Bevers (5 – 7 jaar) en de Welpen (7 – 10 jaar) beginnen om 9.30 uur en de Junioren (10 – 12 jaar) en de Zeeverkenners (12 – 16 jaar) om 13.00 uur. Wilt u eerst nog meer informatie, kijk dan op onze website www.vanwoesik.com of u kunt contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top