Skip to content

Welpen doen mee aan regionale spooktocht

3 maart 201459 second read

Wassenaar – De welpen (meisjes en jongens van 7-11 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben afgelopen zaterdag 1 maart meegedaan aan de jaarlijkse spooktocht van Regio Hollands Midden. Zo’n 75 welpen van 7 verschillende scoutinggroepen werden op het terrein van de vWvO verwelkomt door Akela.

Akela verbaasde zich dat iedereen nog niet in bed lag, het was namelijk al 19:00 uur s’avonds. Ineens kwam er een draak tevoorschijn die op zoek was naar haar babydraakjes. De welpen wilde wel helpen zoeken en in zeven groepjes werden er verschillende activiteiten gedaan waarbij de welpen elke keer een stukje gekleurde drakenschub konden verdienen. Nadat alle spelletjes waren gedaan en iedere groep acht gekleurde drakenschubben hadden gevonden waren ook de babydraakjes weer terecht. Als dank voor het terugvinden van de babydraakjes, had de drakenmoeder het kampvuur aangemaakt, waar de welpen nog even konden genieten van het kampvuur met wat lekkers. Helaas waren de meeste ouders ook al gearriveerd waardoor deze regionale spooktocht aan zijn einde kwam. Benieuwd wat de vWvO nog meer doet? Kijk dan eens op www.vwvo.nl of kom op zondag 23 maart naar onze jaarlijkse open dag. (11:00 uur tot 15:00 uur). De vWvO is te vinden aan de Paauwlaan 12 in Wassenaar.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top