Skip to content

Boekenweek in de bibliotheek: thema Reizen

4 maart 201450 second read

Wassenaar – Van 8 tot en met 16 maart is het Boekenweek: in heel Nederland besteden boekhandels en bibliotheken aan de hand van het thema speciale aandacht aan literaire fictie en non-fictie. Onder het motto “Ondertussen ergens anders” worden in heel Nederland veel activiteiten georganiseerd.

In de bibliotheek is een boekpresentatie met boeken rondom het thema en wordt het boekenmagazine uitgedeeld. Op donderdag 13 maart geeft sinologe Inge Jansen een lezing over China. Met haar grote reiservaring neemt zij u mee op reis door dit fascinerende land. Kaarten reserveren kan bij de bibliotheek of via de website www.obvw.nl.

Bij de boekhandel krijgt u bij aankoop van een boek het Boekenweekgeschenk, geschreven door Tommy Wieringa cadeau. Ter gelegenheid van de Boekenweek heeft Jelle Brandt Corstius een essay geschreven met de titel: Arctisch dagboek. Het is een persoonlijk verslag over reizen per cruiseschip, de liefde voor Rusland, de ellende van bekend zijn en de behoefte om alleen te zijn.

Meer informatie over de Boekenweek is te vinden op www.boekenweek.nl

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top