Skip to content

Word vrijwilliger week 10 2014

4 maart 20142 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk brengt mensen bij elkaar in/uit binnen- en buitenland . Ben jij ook benieuwd naar mensen uit andere landen, taalstreken en culturen?

* ZOA Vluchtelingenzorg (christelijke org. voor vluchtelingenhulp) organiseert eind maart een collecte in Wassenaar. Wil jij deze collecte in Wassenaar helpen organiseren (vacaturecode G 022)? En wie wil een paar uurtjes collecteren in de collecteweek (vacaturecode G 023)?
* Sociapb is een Spaanstalige vereniging die zich bezig houdt met culturele bijeenkomsten (lezingen, zang, muziek, tentoonstelling) in de Spaanse taal in het Deyler Centrum. Zij zijn op zoek naar creatievelingen (vacaturecode M033) die de maandelijkse bijeenkomsten willen opluisteren met (zelf te bedenken thematische) decoraties. Ook zoeken zij een fotograaf (M032) die de bijeenkomsten wil fotograferen en een klusjesman (vacaturecode L 006) die kleine klussen wil uitvoeren en wil helpen de decoraties te maken.
* Wil jij een epilepsie patiënt, zowel kinderen als volwassenen, een onvergetelijke vakantie bezorgen? Meld je dan nu aan als vakantievrijwilliger (vacaturecode K 002). Er is een opleidingsdag voorzien en verblijf en maaltijden worden betaald. Voor studenten zijn studiepunten te halen.

Interesse in deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Vrijwilligerspashouders opgelet
Nu korting op vertoon van je pas bij ruim 80 winkels en bedrijven. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor een volledig overzicht.

In de categorie Computer en Kantoor krijg je korting bij Jan Schuurman, MST computers, TV/PC Thuisservice en in de categorie Diversen krijg je korting bij Apotheek Langstraat, d’Uston & Allard Automaterialen, Langstraat 33.nl, Martijn Bicycle Service, Mi-scoot, Zeelust Parkeerterrein, Polanen Centrum Vergader- en Feestruimte, Swart & Strous Carservice, Ted’s Golfshop, Vegro Verpleegartikelen, Werk en Vitaliteit en Xtreme Fit.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top