Ga naar hoofdinhoud

Jazz op Drift, 13 Maart

5 maart 201435 second read

Wassenaar – Het is weer heel snel gegaan, de tijd, ook vooral met de maand februari met 28 dagen. Dus voor de liefhebbers van Jazz op Drift: het is weer zover! 13 maart wordt de Jazz op Driftavond verzorgt door: Gare du Jazz.

Gare du Jazz is een look- en listen Kwartet, dat Jazz speelt in een lekkere Swingstyle!! Belooft weer een gezellige swingende avond te worden bij ons in Café Maaldrift. U bent allen van harte welkom vanaf 20.00 uur en de entree is vrij.

Samenstelling is als volgt:
Pieter Kousemaker – Saxofoons/Klarinet
Paul Knijff – Trompet/ Fluegelhorn
Ad Otte – Gitaar/Vocaal
Henk de Ruiter – Contrabas
Paul Ferket – Slagwerk
De zang wordt verzorgt door MICHELLE

Zie voor meer informatie www.cafemaaldrift.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top