Skip to content

Wassenaarders aan zet om mening te geven over de zondagopenstelling

5 maart 201457 second read

Wassenaar – Van woensdag 5 maart tot en met dinsdag 18 maart onderzoekt de gemeente Wassenaar de mening van inwoners en ondernemers over de zondagopenstelling in Wassenaar. Het onderzoek vindt plaats door middel van een enquête op www.wassenaar.nl/koopzondag.

Wethouder Leendert de Lange (economische zaken): “Als bestuur willen we de inwoners van Wassenaar graag op een directe wijze betrekken bij de beleidsvorming. Daarom vragen wij de inwoners van Wassenaar om een korte enquête op de website in te vullen en zich zo uit te spreken over de winkelopenstelling op zondag. Per slot van rekening bent u allemaal consument in Wassenaar en zijn wij benieuwd naar uw mening “.

Mening van de ondernemers
Ook wordt de mening van de detaillisten uit de verschillende winkelgebieden in Wassenaar gevraagd. Dit gebeurt door middel van een aparte elektronische enquête.

Rapport aan de gemeenteraad
In de loop van maart/april worden de uitkomsten van de enquêtes en de informatie uit het kwalitatieve onderzoek in een rapportage aangeboden aan de nieuwe gemeenteraad. Op basis van deze informatie is het aan de gemeenteraad om het college de opdracht te geven over het al dan niet aanpassen van de Winkeltijdenverordening.

Tags

WassenaarWassenaardersZondagopenstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top