Ga naar hoofdinhoud

29e Internationale Randstad Eierbeurs Wassenaar

6 maart 20142 minute read

Wassenaar – De grootste Eierbeurs van Nederland, Int. Randstad Eierbeurs, Wassenaar wordt gehouden 3 weken voor Pasen, zaterdag 29 en zondag 30 maart 2014., in het Van der Valk Hotel “Den Haag-Wassenaar” te Wassenaar.

Een keur van 40 Nationale en Internationale Top exposanten tonen op dit grandioze evenement hun allermooiste creaties. Wij zijn dan ook zeer verheugd om de kwaliteit en het vakmanschap gedurende de jaren te zien groeien. Dit spoort ons ook aan om steeds met hogere kwaliteit de tentoonstelling vorm te geven, dat stralen de exposanten ook uit tijdens het presenteren en demonstreren van hun mooiste eieren.

Er zijn vele technieken, een aantal hiervan zijn: beschilderd met olie of aquarelverf, open gewerkt in Farbergé-stijl, elfjes op eieren, heiligen in glas in-lood-stijl, bewerkt met koud porcelein, bewerkt met fimo klei, eieren geborduurd, open geboord in figuren, Engels patchwork, natuurgetrouw beschilderde eieren, ouden meesters en het Koningshuis geschilderd op eieren, Russische Ikonen geschilderd op houten eieren, teveel om op te noemen.

Voor bezoekers die zelf een mooi ei willen creeëren is er een workshop op de eierbeurs. Voor wie zelf aan de slag wil zijn er diverse legen eieren te koop, van kwartel tot struisvogelei.

Ook dit jaar is er weer een thema voor de publieksprijs 2014. “Lente in het Groene Hart”. Aan het publiek de eer om te kiezen welke exposant het mooiste ei heeft gemaakt uit dit thema. De winnende exposant zal dan de Louise Stevens Trophy ontvangen.

Wanneer: zaterdag en zondag 29 en 30 maart
Locatie: Van der Valk Hotel Den Haag- Wassenaar, Zijdeweg 54, Wassenar
Openingstijden: van 10.30 tot 17.00 uur
Toegang: € 5,– p.p. tot 10 jaar onder begeleiding gratis.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top