Skip to content

12 maart 2014 Open dag Montessorischool Wassenaar

7 maart 20142 minute read

Wassenaar – Op woensdag 12 maart 2014 zal de Landelijke Montessoridag plaatsvinden. Montessorischolen, montessoripeutergroepen en kinderopvangen in heel Nederland openen dan hun deuren voor ouders die zich oriënteren op de schoolkeuze van hun kind en voor andere belangstellenden.

Iedereen is welkom om tussen 9.00-11.30 uur op de Montessorischool Wassenaar om een kijkje te nemen op de open dag van de peuter- en basisschool.

Montessorischool Wassenaar, prachtig gelegen in het groen, is een sprankelende basisschool die inspeelt op de leer- en ontwikkelbehoefte van elk individueel kind. Onze geïntegreerde en doorlopende leerlijnen bieden leerlingen de mogelijkheid om hun talenten optimaal te ontwikkelen in een veilige, sociale en warme omgeving. Onze montessoripeutergroep vormt daarbij een goede en gegarandeerde aansluiting op de basisschool. Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn welkom in onze montessoripeutergroep.

De open dag op 12 maart biedt een unieke mogelijkheid om de sfeer binnen de school te proeven en nader kennis te maken met de leerkrachten, kinderen en de leermethode. Kom kijken wat de Montessorischool Wassenaar gelegen in het groen aan het Zanderijpad 10 kan betekenen voor de optimale ontwikkeling van de talenten van uw kind. Bent u nieuwsgierig is geworden naar montessorionderwijs en – opvoeding, maar kunt u niet op de open ochtend? Dan laten wij u graag op een ander moment de school zien. Bel voor een afspraak (070-5113388). Maak ook kennis met montessori opvoeding en onderwijs op www.kiezenvoormontessori.nl of neem alvast een kijkje op de website van onze school: www.montessorischoolwassenaar.nl

Tags

MontessorischoolOpen DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top