Skip to content

“Met jong & oud in ons team, zult u ons steeds vaker zien”!!

7 maart 20143 minute read

Wassenaar – I4 Housing is vorig jaar december (2013) een nieuw makelaarskantoor gestart in Wassenaar. Lekker in het begin van het dorp, naast de ING Bank.

Wie was de oprichter en hoe is het ontstaan? (en wat is uw band met hem/haar)?
Het idee om i4 Housing op te richten is ontstaan door een nieuwe carrièrestap van Chita van Soest. Zij zocht naar een loopbaan, waar omgaan met mensen, onafhankelijkheid, maar ook de combinatie met haar moederrol goed te doen viel. Onder het motto samen staan we sterker, ontstond het idee van haar altijd ondernemende vader, Ton van Soest, om “samen” te werken. Krachten bundelen, elkaar aanvullen en daarmee meerdere karaktereigenschappen in huis te hebben, leek ideaal om de klant van nu goed te kunnen bedienen. En zo geschiedde het.

Marc van Dijk, jong en gedreven collega van Ton en ook Robert Jan Pander, een zeer gewaardeerde collega uit de makelaardij in Wassenaar, verenigden zich hierop volgend met het duo Van Soest. De ideeën om samen te werken en zo ieder met zijn eigen krachten iets toe te voegen, stond ook hen aan!

Marjolein Kars, het vijfde teamlid van i4 Housing, hielp Chita van Soest in haar zoektocht naar ervaring. “Heb je tijd?” , “Ja, natuurlijk..!” Leuke gesprekken over de verhuurmarkt, hoe het werkt en meelopen maakte voor beiden het enthousiasme groter en ontstond ook hier de wil om samen te werken. Met andere woorden: het klikte…!

Een gezamenlijk etentje, waar duidelijk werd, dat ieder ook zo zijn eigen talenten heeft, gaf uiteindelijk de doorslag.

Hoe ontstond de bedrijfsnaam?
De i in de naam staat voor “oog voor” en we hebben oog voor alles wat te maken heeft met onroerend goed. Het leuke is dat eigenlijk iedereen wel naar de betekenis van onze naam vraagt en zo ook iedereen zijn eigen invulling daaraan geeft. Alleen dat is al een reden op zichzelf om voor deze naam te kiezen!

Wat is het concept van jullie kantoor?
Onze werkwijze is anders met vijf ondernemers in een team, die zelfstandig en onafhankelijk van elkaar werken, onder de naam i4 Housing. Dit zorgt ervoor dat iedereen tot op het bot gemotiveerd is en er daardoor ook een uitstekende collegialiteit heerst.

Opereert uw bedrijf lokaal, regionaal, landelijk en/of internationaal?
Daar kunnen we heel duidelijk in zijn. I4 Housing mag dan wel ambities hebben, maar deze zijn regionaal georiënteerd. Onze gedachtegang hierin is de Wassenaarse markt goed te kunnen bedienen en juist in deze niche markt vooruitstrevend te zijn en blijven.

Hoeveel werknemers heeft uw bedrijf nu?
Naast de vijf reeds genoemde teamleden, hebben wij ook Monique de Haas en Sabine van Diepen in ons team mogen verwelkomen. Ook zij hebben ieder hun eigen kwaliteiten en vormen gezamenlijk het front office!

Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf?
Het feit dat het nu crisis is, is vervelend voor een heleboel mensen. Dit is voor ons juist een reden om ons vol overtuiging op deze markt te storten. We doen het en blijven het doen, omdat we het leuk vinden!

Zonder vertrouwen, geen toekomst.

I4 Housing
Johan de Wittstraat 3
2242 LA Wassenaar

070 – 511 75 71
info@i4housing.nl
www.i4housing.nl

Ondernemen in Wassenaar

Wilt u ook uw onderneming onder de aandacht brengen in onze rubriek stuur een mail naar redactie@wassenaarders.nl en dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top