Skip to content

SJW Wassenaar Metal avond met Acrid, Forever Mortal & Infantry

8 maart 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 15 maart is het weer zover, de Metal avond van wassenaar. Het is alweer een tijdje geleden dat we in wassenaar los konden gaan op de meest ruige muziek op aarde. Dus organiseert het SJW Wassenaar speciaal voor jullie weer een avondje knallende Metal.

De bands van deze avond zijn:

Acrid
Forever Mortal
Infantry

Acrid
Een Progressieve Death-Metal band afkomstig uit den Haag. Deze heren zijn al bezig sinds 1994 en hebben al heel wat optredens op hun naam staan. Ze hebben al een album uitgebracht, een aantal demo’s en zijn momenteel bezig met hun tweede album. Een band die lekker vooruitstrevend is, die alles op hun eigen manier doet.

Joep Heijen (Lead Vocals), Mark Pilk (Guitars & Vocals), Claus Toet (Guitars), Robert Nolden (Bass), Frank Debij (Drums)

Forever Mortal
Een Old-school Death-Metal band afkomstig uit Purmerend. Wat deze ban onderscheid van de rest is dat ze ook melodische en progressieve invloeden toepassen in hun muziek. Ook deze heren zijn al een hele tijd bezig, al 20 jaar maar liefst. Maar ondanks dat gaan ze nog net zo hard als altijd.

Maurits van der Winkel (Vocals), Tom Heemskerk (Guitar), Hans Sanders (Guitar), Martijn Vennik (Bass), Michel Heemskerk (Drums).

Infantry
Een Thrash/Death-Metal band afkomstig uit Zaanstad
Infantry bestaat inmiddels vier jaar, is zeer serieus bezig en blinkt uit door een hecht en technisch hoog spelniveau: de ritmesectie staat als een huis, degelijk harmonieus ‘dubbelloops’ gitaarwerk en gedreven zang.

Mattis Kaiser (vocals), Rene Kleiss (drums), Arjen Kleiss (guitar), Luuk Steemers (bass)

Dus kom langs voor een avond die je niet snel zal vergeten, en ga los op de Metal avond van wassenaar.

Entrée: gratis
Aanvang: 20:00
Adres: Dr. Mansveltkade 9, Wassenaar

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top