Skip to content

VVD-kandidaten organiseren geslaagde ondernemersbijeenkomst

8 maart 20142 minute read

Wassenaar – Ondernemers zijn onmisbaar voor een gezonde economische toekomst, de VVD is een ondernemerspartij pur sang. Er staan dan ook veel ondernemers op de nieuwe kandidaten lijst van de VVD. Twee van hen, Monique van Deursen van Van Deursen Sanitair en Luc Demarteau van Splendo, organiseerden vrijdag 7 maart een bijeenkomst voor alle Wassenaarse ondernemers.

Tijdens de goed bezochte wijnproeverij werd gesproken over wat de Wassenaarse ondernemers bezig houdt. Belangrijke gast was Tweede Kamerlid Ton Elias van de VVD die een werkbezoek aan ons dorp bracht.

Ton Elias startte zijn bezoek in het centrum van Wassenaar waar hij ook Van Deursen Sanitair bezocht en ging daarna naar Maaldrift waar hij Splendo bezocht. Daarna was er een vrijdagmiddag spreekuur waarbij hij sprak met de aanwezige Wassenaarse ondernemers. Ook wethouder Economische Zaken Leendert de Lange was aanwezig evenals vele kandidaat-raadsleden van de VVD.

Het zijn de Wassenaarse ondernemers die zorgen voor lokale werkgelegenheid en bedrijvigheid in het dorp. De gemeente hoeft ondernemers niet te vertellen hoe zij hun bedrijf moeten runnen. Dat weten zij zelf het beste. Wat de VVD betreft stimuleert de gemeente ondernemers het best door hen de ruimte te geven. De VVD blijft zich daarom inzetten voor lagere (administratieve) lasten en minder regelgeving voor ondernemend Wassenaar.

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top