Ga naar hoofdinhoud

Verdachte van inbraak in bedrijf aangehouden

9 maart 201445 second read

Wassenaar – De politie heeft zondag 9 maart om 05.30 uur een 25-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijf aan de Marineweg. Na een inbraakalarm omstreeks 05.15 uur reden meerdere agenten naar de locatie.

Ter plaatse bleek dat er was ingebroken door een raam te forceren. Een aantal goederen was al uit het bedrijf gehaald en buiten klaargezet. Bij de zoekactie in de omgeving werd op de Rijksstraatweg een auto, met een inzittende, aangetroffen die nabij de bushalte ter hoogte van de voetgangersoversteekbrug stil stond. De bestuurder vertelde dat hij pech had met de auto. Terwijl agenten daarna verder reden zagen ze dat de bestuurder opeens weg reed. Uit de politiegegevens bleek dat de tenaamgestelde van de auto een bekende was op het gebied van inbraken. Hierop werd de bestuurder verderop aangehouden. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. De politie doet verder onderzoek en heeft de auto in beslag genomen.

Tags

InbraakPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top