Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart wint eenvouding van Warmunda

10 maart 20142 minute read

Wassenaar – Warmunda, tegenstander van Blauw-Zwart afgelopen zaterdag stond voorlaatste op de ranglijst met, slechts negen punten uit zestien wedstrijden. Na het bezoek van de Blauwen kwam daar voor de Warmonders geen verandering in.

De eerste minuten waren zoals meestal voor de thuisploeg, maar de Blauwen namen het initiatief over en namen na 10 minuten een voorsprong via een goede goal van Guy van Vliet: 0-1.De UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen formatie speelde fris en aanvallend voetbal. Ondanks het harde en moeilijk bespeelbare veld werd het ook 0-2 door onze linksback Jos Oudshoorn, die meegegaan was met een corner. Warmunda deed wat terug en na een snelle aanval met een hard schot en een zeer goede redding van onze jeugdige keeper Mike Zonneveld ontstond er een scrimmage met als resultaat een pittige blessure voor Jeroen Verhart en een penalty tegen: 1-2. Jeroen moest helaas het veld verlaten en werd vervangen werd door Boy Houtman. Blauw-Zwart nam hierna toch weer het initiatief en na een zeer snelle aanval was het Adrian Koziel die er heel bekeken 1-3 van maakte.

Na de thee moest trainer Toine l’Ami de ploeg van sponsor UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen rustig maar duidelijk blijven coachen hoe er gespeeld moest worden. Zeker nadat een foutje van onze aanvoerder de 2-3 op het scorebord zette. Dat er toch een overwinning behaald werd, werd mede bewerkstelligd door sponsor Wil van Dam die een zeer snelle spelhervatting forceerde en met succes. Uit de verrassend snelle aanval scoorde Rick Hoogenboom kort voor tijd 2-4 en liet het team zien dat het meer wil volgend seizoen. Met veel jonge spelers, waaronder o.a. wissel Raymond Vosse, ziet het er voor de toekomst goed uit.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Back To Top