Skip to content

Edwin Kluivers nieuwe Technisch Jeugdcoördinator

10 maart 201433 second read

Wassenaar – Met ingang van het volgend seizoen zal Edwin Kluivers de functie van Technisch Jeugdcoördinator bij Blauw-Zwart op zich nemen.

Edwin is nu nog Jeugdcoödinator bij Alphense Boys. In het verleden werkte hij als jeugdtrainer bij UVS, Voorschoten’97 en Lugdunum. Als senioren selectietrainer had hij de teams van Lugdunum, Hazerswoudse Boys en Rohda ’76 onder zijn hoede.

Als voetballer was hij actief bij UVS (jeugd- en seniorenselectie) en Lugdunum. Ook maakte hij deel uit van de Leidse veld- en zaalvoetbalselectie. De Jeugdcommissie is er van overtuigd dat zij in Edwin een waardig opvolger van André van Dam heeft gevonden en wenst hem heel veel plezier en succes bij Blauw-Zwart.

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top