Ga naar hoofdinhoud

Leerlingen en docenten Rijnlands Lyceum Wassenaar bij 40e editie CPC

10 maart 201457 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag vond de 40ste editie van de CPC plaats. Het was voor het Rijnlands Wassenaar de tweede keer dat de school hieraan meedeed. Was het vorig jaar bitterkoud en stonden de sportievelingen tot hun enkels in de modder (waarbij menigeen gedacht moet hebben: “Eens, maar nooit weer.”), afgelopen zondag (9 maart jl) leek het wel zomer.

Terwijl de zon steeds hoger aan de horizon klom, renden leerlingen van het RLW onder begeleiding van een aantal peters, meters en docenten (onder wie de brugklascoördinator mevrouw Van Ree, mevrouw Campbell – brugklasmentor en docent Engels – en afdelingsleider (tweede klas) de heer Van Benten) een afstand van 5 kilometer. Gelukkig stonden er op het Malieveld een aantal watertappunten van Dunea. Op deze manier kon iedereen zijn bidon vlak voor de start nog even bijvullen, zodat de renners tijdens de rit af toe wat vocht konden aanvullen.

Bernard Richters uit klas 2B kwam als eerste over de finish, spoedig volgde de rest (mét rode wangen en vaak met een tevreden, brede grijns).

Het mooie weer, de grote opkomst en de uitstekende sfeer smaken naar meer. Volgend jaar gaat het Rijnlands voor de derde keer meedoen.

Tags

RLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top