Skip to content

Wassenaarse cultuurprijs 2014, oproep aan Wassenaarse kunstenaars

10 maart 201455 second read

Wassenaar – Voor de tweede keer wordt op 21 juni 2014 een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan Wassenaarse kunstenaars. Hiervoor komen alle kunstenaars en cultuurorganisaties die muziek, toneel, dans, literatuur en audiovisuele kunst beoefenen of bevorderen in aanmerking.

De jury bestaat uit Jan van Bilsen, (vz), Directeur Interfaculteit School voor Jong Talent in Den Haag, Yvette van Caldenborgh, Kunsthistorica en lid bestuur museum Beelden aan Zee en Museum Voorlinden en Else van Dijk, voormalig wethouder financiën en cultuur van de gemeente Den Haag en Wassenaar. Deze jury zal uw inzending vakkundig beoordelen.

Op 21 juni 2014 worden de genomineerde kunstenaars uitgenodigd zich te presenteren in Villa Maarheeze en zal de jury de Wassenaarse Cultuurprijs 2014 feestelijk uitreiken. Kunstenaars en organisaties die zich inzetten voor de cultuur en cultuurverspreiding in Wassenaar kunnen zich tot 1 mei aanmelden. Ook kunt u Wassenaarse kunstenaars of culturele organisaties aan ons voorstellen.

Voor het aanmeldingsformulier zie onze website www.wassenaarsecultuurprijs.nl. Voor vragen kunt u terecht bij onze secretaris, Astrid Dekker T. 070 5118185, Email: afmj.deker@gmail.com, of bij afwezigheid Inge Zweerts de Jong ingezweertsdejong@gmail.com. Toon uw creativiteit en geef u op voor 1 mei.

Tags

CultuurWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top