Ga naar hoofdinhoud

Saskia Damen te gast in Kakafonie

11 maart 201456 second read

Wassenaar – Op zondag 16 maart om 12:30 uur is Saskia Damen te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Saskia Damen is geboren op 15 januari 1993 in Tiel. Saskia is groot gebracht op de kermis, waardoor zij ook altijd bezig was met de muziek. Saskia zong vroeger als kind alle liedjes mee, vooral de Nederlandstalige sprak haar erg aan.

Op school deed zij mee aan Idols, zij is daarmee eerste geworden. Zo kwamen Saskia op het idee om een liedje op te nemen. En dat is gelukt. Het nummer sloeg aan en mensen vonden het leuk. Inmiddels heeft Saskia al zes nummers op haar naam staan. Saskia leert heel veel van haar zanglerares Alice Maywood en haar droom is natuurlijk om nog veel meer muziek uit te gaan brengen.

Op zondag 16 maart om 12:30 uur kun je nader kennismaken met Saskia Damen en natuurlijk hoor je haar muziek.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top