Skip to content

U wordt overspoeld met informatie van alle politieke partijen

11 maart 20142 minute read

Wassenaar – Misschien weet u niet meer waarop u gaat stemmen, of zelfs waarom u nog zou stemmen. Maar is dat terecht? Wassenaar is een fijn dorp om te wonen. Midden in de Randstad, overal vlakbij, maar met een groen en dorps karakter. We stappen zo op de fiets naar de duinen, de Horsten of het strand. Aan alle kanten groene parken en gebieden om te wandelen.

Over het dorp verspreid goede lagere- en middelbare scholen. Een bloeiend cultureel leven. Muziek, lezingen, toneel, tentoonstellingen en film. En zeker niet te vergeten heel veel verschillende sportfaciliteiten, van zwembad tot petanque. Op sociaal gebied gebeurt er heel veel aan ondersteuning van dorpsgenoten, via vrijwilligers, via de kerken en met de buurt. Wassenaar is het zondagskind onder de gemeenten!

Helaas is dit geen onveranderlijk gegeven, we moeten er hard aan blijven werken om het zo te houden. En natuurlijk, er is nog heel veel te doen de komende jaren. Zoals de decentralisatie. Het zijn nu nog woorden op papier, maar het wordt van wezenlijk belang dat de gemeente Wassenaar dit goed organiseert. De bebouwing van Valkenburg, Duindigt, het Verkeersplan, de veiligheid op het Rozenplein, en de financiële huishouding, een redelijke OZB. Allemaal zaken van Wassenaars belang. 19 maart as kunt u meebeslissen over de toekomst van Wassenaar.

Stem op de ervaren lokale partij als u wilt dat uw belangen en de belangen van Wassenaar, behartigd worden. Laat uw wensen niet verloren gaan.

Juliette Nijhof-de Zwaan
Kandidaat-raadslid van WatWassenaarWil

Tags

WassenaarWWW
Gerelateerde artikelen
Back To Top