Skip to content

Word Vrijwilliger week 11 2014

11 maart 20142 minute read

Wassenaar – Heb jij tijd om je in te zetten voor de samenleving? Omdat je werkloos bent bijv. of “in between jobs of studies”? Of omdat je gepensioneerd bent of minder bent gaan werken? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk. Het geeft veel voldoening, je doet nieuwe kennis en ervaring op, leert nieuwe mensen kennen en het staat ook nog eens goed op je CV. Ook maak je kans op studiepunten of EVC (Erkenning van Verworven Competenties). Die helpen je weer verder bij je ontwikkeling. Vrijwilligerswerk verrijkt je leven.

• Voorzitter Buurtvereniging (vacaturecode B060): Wil jij de actieve buurtvereniging O & O gaan aansturen? Samen met de andere bestuursleden zorg je dat O & O op de kaart staat wat betreft samenhang, veiligheid, gezelligheid enz. enz.
• Begeleider ochtendprogramma (vacaturecode A 072): Wie wil assisteren bij de verzorging van bewoners met een geheugenprobleem in een Wassenaars verpleeghuis (ontbijt, koffie drinken, spelletjes doen)? Een beetje aandacht doet wonderen.
• Voorlichter fairtrade producten (vacaturecode H 050): Wil je bijdragen aan een eerlijker verdeling van de welvaart in de wereld? Help mee de basis van Wassenaar als fairtrade gemeente te verstevigen en de boodschap verder uit te dragen (voorlichtingsacties organiseren, uitvoeren en vastleggen).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW), het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top