Skip to content

Boomfeestdag 2014 in teken van ‘Kiezen voor bomen’

12 maart 201433 second read

Wassenaar – In de zonnige Prinsessetuin gaf wethouder Leendert de Lange (beheer openbare ruimte) op woensdag 12 maart het startsein voor de nationale boomfeestdag.

Voor leerlingen van de Jozefschool en de Herenwegschool was door de medewerkers van de gemeente een speurtocht uitgezet rondom Raadhuis De Paauw. Onderweg leerden de kinderen van alles over bomen en het belang van bomen voor mens en natuur.

De Wassenaarse volkstuindersvereniging en de imker waren aanwezig om de kinderen en ook wethouder De Lange tekst en uitleg te geven. ‘Het is goed om te zien dat de jongeren op een speelse wijze betrokken worden bij de waarde van groen in hun eigen dorp’, aldus wethouder Leendert de Lange.

Tags

BomenBoomfeestdagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top