Ga naar hoofdinhoud

Morgen bewonersbijeenkomst over verkeersmaatregelen tijdens NSS

12 maart 201442 second read

Wassenaar – Op donderdag 13 maart vindt de laatste informatieavond plaats over het ‘Nuclear Security Summit’ (NSS2014). Tijdens deze bijeenkomst voor Wassenaarse inwoners en ondernemers worden de te nemen verkeersmaatregelen toegelicht die gelden gedurende de periode 23 tot en met 26 maart.

De gemeente en de Politie Haaglanden geven een presentatie. Aan de hand van grote detailkaarten wordt verduidelijkt welke verkeersmaatregelen noodzakelijk zijn en wat dit betekent voor inwoners en ondernemers in Wassenaar. Na de presentatie is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Datum : Donderdag 13 maart
Aanvang : 19.30 uur
Locatie : Bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor, Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar. Het bedrijfsrestaurant is te bereiken via de achterzijde van het gemeentekantoor. Daar kunt u ook uw auto gratis parkeren. De achterzijde van het gemeentekantoor bereikt u via de ingang links van het gemeentekantoor (brandweerzijde).

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Tags

Wassenaar
Back To Top