Ga naar hoofdinhoud

Wassenaar doet mee met NLdoet, jij toch ook?

12 maart 20142 minute read

Wassenaar – Er zijn weer 3 nieuwe projecten aangemeld voor NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie op 22 en 23 maart, die tot doel heeft om nieuwe vrijwilligers te enthousiasmeren. Heb jij je al aangemeld voor een van de 19 projecten in Wassenaar via de website www.nldoet.nl?

Help mee om Wassenaar een fijne gemeente te houden om in te wonen. Doe mee, alleen, of samen met familie, vrienden of je schoolklas. Ook bedrijven worden opgeroepen om personeel te enthousiasmeren voor vrijwillige inzet door een afdeling in de gelegenheid te stellen aan de actie deel te nemen. Schrijf je in voor een project op vrijdag en/of zaterdag. Er worden veel klussers gevraagd, maar ook mensen die willen meewerken aan zgn. “gezelligheidsactiviteiten”. Voorbeelden daarvan zijn activiteiten voor de bewoners van het Johannahuis (zie hieronder) of de actie voor Care4BrittleBones. Paardenliefhebbers kunnen hun energie kwijt bij het veilig maken van de vele ruiterpaden die Wassenaar telt.

Nieuw: Johannahuis: Gezellig maken van het balkon bij de huiskamer, 2 vrijwilligers gevraagd op vrijdag; Wandelen met de bewoners, 15 vrijwilligers gevraagd op vrijdag; TC Park Marlot, tuin seizoen klaar maken, 6 vrijwilligers gevraagd op vrijdag.

Je vind informatie over alle 19 projecten in Wassenaar, de duizenden andere projecten elders in Nederland en hoe in te schrijven www.nldoet.nl

VCW Klussendienst
Minder draagkrachtige Wassenaarders (uitkering, klein pensioen) zonder sociaal vangnet kunnen een beroep doen op de vrijwillige klussers van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW). De klussers doen (tuin)klussen die maximaal een dagdeel bestrijken (ochtend of middag). De klus wordt vooraf geïnventariseerd. Er wordt een symbolische bijdrage gevraagd van 5 euro per dagdeel. Meer informatie vindt u op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl of via tel. 511 31 33.

Tags

VCWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top