Skip to content

Tragikomedie “Afterparty” in Warenar op zaterdag 3 mei 20.15 uur

13 maart 20142 minute read

Wassenaar – Het Nut Wassenaar heeft nog enkele mooie plaatsen, die via de vereniging gereserveerd kunnen worden. De actrices Carine Crutzen, Renee Fokker en Marie-Louise Stheins schitteren in dit toneelstuk.

Deze nieuwe tragikomedie van de hand van Frank Houtappels is erg in trek en het Nut heeft op het moment van plaatsing van dit bericht nog maar enkele kaarten beschikbaar. De regisseur boekte o.m. successen met prijswinnende series als ‘t Spaanse Schaep, Gooische Vrouwen en de speelfilm Chez Nous.

In Afterparty zien drie prachtige vrouwen elkaar na veertig jaar terug. Een heftige reünie, want zij delen een geheim. Ooit besloten zij in hun zoektocht naar geluk een ingrijpende wending aan hun leven te geven. Heeft die cruciale beslissing hen gebracht wat ze ervan verwachtten? Een heerlijke komedie met een ontroerende keerzijde.

De kaarten zijn te boeken tot uiterlijk 2 april via de website www.nutwassenaar.nl of via het boekingsformulier dat leden thuisbezorgd hebben gekregen of dat af te halen is in de bibliotheek bij het Cultuur Informatie Punt. Als u snel reageert, zit u 1e rang!

De prijs inclusief consumptie is voor leden van het Nut € 23,50 en hun introducés € 26,50 Lid worden van het Nut kan ook via de website of het boekingsformulier voor € 20,00 per huisadres bent u een jaar lid en kunt u dit voorjaar en zomer tegen deNutprijs mee met excursies alsmede concerten en voorstellingen bezoeken. Doe uzelf een groot plezier en profiteer van het mooie aanbod van cultuur in de regio. Het Nut kan u tegen betaling ook per busje van huis laten ophalen naar de voorstellingen buiten Wassenaar. Alle informatie vindt u in het Nutboek 68 en het komende boek 69.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top