Ga naar hoofdinhoud

“Het nieuws uit Wassenaar” blijft een mysterie

14 maart 201448 second read

Wassenaar – Vandaag valt of is Het nieuws uit Wassenaar weer bij u op de mat gevallen. Rond het krantje hangt nog steeds een mysterieuze sfeer. Vandaar ook dat de geruchten, die rondgaan in de wandelgangen, rond deze krant (het zou een propagandakrant van Ben Paulidus en zijn partij DLW zijn) blijven aanhouden. Naar verluidt is de partijleider al meerdere malen gespot als bezorger van deze krant. Is het een vriendendienst of is het een bijbaantje?

Wat ons aan de editie van vandaag vooral opviel, zijn de bijdragen Nico Mooyman. Een van zijn artikelen prijkt op de voorpagina, de redactie van Wassenaarders.nl vindt het leuk te merken dat ook zijn expertise voor Wassenaar behouden blijft. Naast Loes Rietvelt correspondeert nu dus ook Nico Mooyman; beiden waren eerder al werkzaam voor De Wassenaarder, voor Het nieuws uit Wassenaar. Het begint erop te lijken dat HnuW een echte concurrent aan het worden is van De Wassenaarse Krant. Wij zijn erg benieuwd naar de ontwikkeling!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top