Skip to content

Gezellig lentefestival SWZ

15 maart 201433 second read

Wassenaar – Op 15 maart had de Stichting Wassenaarse Zorgverlening op locatie Willibrord de deuren open gezet om te laten zien wat ze in huis heeft. Er was van alles te doen en te beleven.

Men kon meedoen aan allerlei workshops zoals zingen, bewegen op muziek yoga, er was een snoezel ruimte en een ouderwetse huiskamer ingericht. Er waren creatieve workshops, workshops muziek en bridgen. Er was veel informatie te krijgen over vernieuwingen in de zorg , rolstoel driedaagse, vaarvakantie , werken bij SWZ en nog veel meer. Er waren natuurlijk allerlei lekkere dingen te eten. De dag eindigde met muziek van Carel Caminada. Veel bewoners en inwoners van wassenaar hebben genoten van dit evenement.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top