Ga naar hoofdinhoud

Clubkampioenschappen Judo Ryu Wassenaar, Snel en lenig.

16 maart 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 8 maart 2014 zijn in de dojo (de judozaal) van de Judo Ryu Wassenaar, afdeling van Snel en Lenig de clubkampioenschappen gehouden. In onderlinge wedstrijden mochten de judoka’s uitmaken wie vandaag de beste was. Sommige wedstrijden waren bloedstollend spannend. Iedereen heeft zijn best gedaan en dat werd gewaardeerd. Bij de prijsuitreiking krijgen alle judoka’s een beker en een daverend applaus van het publiek.

De uitslag van de clubkampioenschappen is:
Eerste plaats: Auke Stoffels, Bart Schuitemaker, Bart Slats, Casper de Raad, Cem Basarglan, Flora Weijerman, Jacco van Egmond, Kees Smit, Olivia Verbeet, Rein Stoel, Rowan S, Serban Daeson.
Tweede plaats: Artur Pasquet de la Torre, Jarno Geerlings, Keano Sonneveld, Linde Weijerman, Mathijs de Raad, Max Stoel, Max Stroes, Rick de Graaff, Teun Heerschap, Tobias Kuyt, Wouter Albers, Xander Geerlings, Yonne Haitsma.
Derde Plaats: Alexander la Cour, Amber Vermeulen, Benjamin Ledderhof, Eveline Bynen, Floris Emde, Mauro Grootveld, Max van de Lubbe, Tijn Albers, Tim Duivenvoorde, Tobias ’t Hoen, Uobe Heerschap, Youri Suiker
Eervolle vermelding: Björn Bedcers, Faustino Gaillaud, Gerrit Overdevest, Joris Kuyt, Lewi Vermeulen, Luc Smeets, Mees, Oliver Koster, Olivier Gras, Olivier Matringer, Quinten de La Rie, Stan Beyer.

Naast de bekers van de clubkampioenschappen werden ook de wedstrijdpuntenprijzen uitgereikt. De volgende judoka’s werden even in het zonnetje gezet voor hun wedstrijdpunten (40) Cem Basarglan, Tim Duivenvoorde, Tobias ’t Hoen en Flora Weijerman, (150) Jarno Geerlings en (300) Jacco van Egmond, Max van de Lubbe, Xander Geerlings.

Tot slot een woord van dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben, van opbouw, helpen achter de wedstrijdtafels tot en met de scheidsrechters. Zonder deze vrijwilligers is het onmogelijk dit soort evenementen te organiseren. DANK!!

Als je wilt weten hoe zo’n judowedstrijd gaat kom gerust een keertje kijken in de les. Daar wordt dit regelmatig geoefend, zie voor meer informatie www.snelenlenig.nl.

Tags

Wassenaar
Back To Top