Skip to content

Druk bezochte ANBO middag van 10 maart 2014

16 maart 201434 second read

Wassenaar – Het weer was die middag prima. Een fijn zonnetje zorgde voor een prima temperatuur. De planten en bomen lieten door vroege bloei duidelijk weten dat het lente is. Ondanks dat was de zaal goed gevuld.

Als activiteit was er een voordracht van de heer Deka Wielenga. Het thema ‘een Wassenaarse jongen in oorlogstijd. Het was een boeiend verhaal. De middag werd zoals gebruikelijk weer afgesloten met een bingo en loterij.

De volgende ANBO middag is op 14 april. De heer Flamman doet dan verslag van wandelen naar Santiago de Compostella. Ook deze middag wordt weer afgesloten met een bingo en loterij. De zaal in Buurtcentrum Oostdorp is open vanaf 13.00 uur. De middag start om 13.30 uur.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top